top of page

Om Oslo Håndverk Service A/S

Oslo Håndverk Service A/S tilbyr et bred utvalg av tjenester innen byggesektoren. Bedriften ble etablert i 2016, og siden da har vi utviklet oss med hensyn til utstyr, ansatte og effektivitet på arbeidsplassen. Dagens ansatte i bedriften har meget god kunnskap innen alt av bygg og anlegg. Dette gjelder da total oppussing, maling, snekring, våtromsarbeid og mye mer. Vi strekker oss den ekstra meteren for å levere nydelige resultater til våre klienter. I tillegg vil vi tilby de beste prisene samt arbeidsorden. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du trenger hjelp med din bolig.

Vår Behandling

Først og fremst så vil vi avtale en dato for inspeksjon for å kunne forstå hvordan prosjekten ser ut, og hva som trenges. Her blir du ikke belastet noe ekstra, dette er kostnadsfritt. Deretter vil vi planlegge selve prosjekten og avtale prisen. 

Two Men Shaking Hands

1. Befaring

Befaring kan du bestille rett fra vår nettside eller ringe oss med engang for å avtale en dato.

3. Arbeid og kommunikasjon

For oss er kundenes fornøyelse viktigst. Gjennom arbeidet som vi utfører kommer vi også til å kommunisere med klienten ofte og holde han oppdatert med prosjekten.

2. Planlegging av prosjekt

Når vi har kommet fram til en avtale, så vil vi sette i gang med å planlegge selve prosjekten. Dette vil blant annet si hvilken materialler som kreves og hvor lang tid dette vil ta.

4. Prikken over i'en

Før vi avslutter arbeidet vil vi ta hensyn til små detaljer og/eller plager. Sluttresultatet blir alltid best når du velger oss.

590x332.jpg

Evalueringer

Evalueringer

Vi skaper ditt drømmehus!
Ta kontakt med oss i dag

bottom of page